+46732423444 info@istolt.se

Vill du följa med på en resa?

Bokning och bokningsregler

Bokning och boknings regler

                                                                

  1. Boka din resa med att skicka ett epost meddelande till mig til info@istolt.se . Ange fullständigt namn, adress, epost och telefon nummer samt vilken resa du vill följa med på. 
  2. Betala anmälningsavgiften på 3500 kronor på Istölts bankgiro 5828-4449  Ange fullständigt namn på den som ska delta i resan. När betalning och epost anmälning har kommit fram skickas ett bekräftelse till dig via epost.
  3. Vid avbokning återbetalas anmälningsavgiften inte. Bokningsavgiften används till att bekräfta ditt deltagande på resan samt inbetalning till leverantörer på Island. Du kan dock sälja din bokning till någon annan person om du inte kan komma
  4. Anmälningsavgiften är en inbetalning från dig på hela resan som du kommer att se på din slutfaktura som kommer ca 60 dagar före avresa och ska betalas 40 dagar före avresa.
  5. Du som deltagare bokar själv flygbiljetter i egen regi.
  6. Lägsta ålder på våra turer är 11 år. Barn som är   11 – 13 år får 20% rabatt på själva ridresan.
  7. Om Istölt AB behöver ställa in resan på grund av naturkatastrof eller pandemin på Island återbetalas alla inbetalda avgifter.

Du som deltagare är ansvarig för att teckna heltäckande reseförsäkring som fyller dina behov. Ofta ingår detta i din hemförsäkring men kolla det noga innan