+46732423444 info@istolt.se

Dansa i Tölt på Stranden

Bokningsregler

Vi har 3 resor till island i sommar.

1. Dansa i tölt på Stranden från gården  21 augusti till 28 augusti. Fullbokat

2. Dansa i Tölt på stranden hemfärden 28 augusti till 4 seeptember 2022 . Fullbokad

3. Töltridning i Borgarbyggd. Strandritten Fullbokad

Din titel går här

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Dansa i Tölt på Stranden

 

Återigen kan vi erbjuda tillsammans med Oddsstada familjen den fantastiska turen Dansa i tölt på stranden som är en mycket populär ridresa där vi rider en del av turen på havsbotten på Atlanten. Under 2022 kommer vi att genomföra 2 turer

Var? På Island från Oddsstadir till Löngufjörur
Tur 1 utfärden startar den 21 augusti 2022 och pågår till den 28 augusti 2022

Totalt 17 platser .  5 platser kvar

Dansa i tölt på stranden  Hemfärden 

Hemfärden har vi den 28 augusti till 4 september 2022. Totalt 17 platser

Vill du följa med?

Totalt 17 platser. Fullbokad

Ankomst dag på tur 1 är den 21 augusti  där alla blir hämtade på Keflavik flygplats eller i Reykjavik om man har kommit tidigare. Första riddagen är den 22 augusti och sista riddagen är den 27 augusti. Transport från Oddsstadir den 28 augusti  på morgonen

Ankomst dag på tur 2 hemfärden är den 28 augusti  där alla blir hämtade på Keflavik flygplats. Första riddagen är den 29 augusti och sista riddagen är den 3 september Transport från Oddsstadir den 4 september  på morgonen.

Hur länge? båda turerna är 6 riddagar

Kostnad. 23.700 SEK

Vad ingår?
I priset ingår boende under hela turen samt alla måltider Alla transporter ingår.

Vi blir hämtade på Keflavik Flygplats på våran ankomstdag den ca kl 1500 till 1600 i samband med att alla flyg från Skandinavien landar.

Vad ingår inte? Flygresan samt alkoholhaltiga  måltids drycker.På gården går att köpa öl och vin till maten om man inte har med sig eget.

Det blir nog så igen att kan jag erbjuda mina härliga kunder en fin ridvecka med mina vänner Oddur, Gugga, Denise och Hannes på Oddsstadir. Jag känner mycket tacksamhet att få delta med min verksamhet hos dessa människor eftersom deras sätt att bemöta mig och mina kunder är mycket uppskattat.
Dansa i tölt på stranden är en ridresa där vi ska utforska Snæfellsnes halvön från ett helt annat håll en tidigare. Vi kommer att rida från Oddsstadir längs ned häraden Borgarfjördur mot västra delen av där det finns öar, skär och strand. Förutom att vi får rida på en magiskt glädjefyllt tölt underlag då har vi möjlighet att upptäcka en del av naturen som kanske inte ser till vardags. Vad sägs om t.ex att ha flygande örnar på nära håll eller en hjord med sälar som badar i solsken och sist men inte minst ett mycket vacker fjällsyn åt många håll.

Kan det vara något för dig?

Hästarna som vi rider på är nästan alla födda, uppvuxna, inridna och tränade av familjen på Oddsstadir. Hästarna är noggrant utvalda av de till att kunna uppfylla våra önskemål. Och de har verkligen lyckas. Deras hästar är en flock med både ston och valacker som har uppnått det målet att kunna vara en bra ridhäst för alla. Oddur och Gugga har som avelsmål att ta fram fina ridhästar som alla kan rida som har ett intresse för islandshästar. Det finns hästar för rädda, ovana, vana och de som vil rida på en häst mycket vilja. Många gånger har jag sätt ryttare som börjar sin första dag som rädd ryttare men avslutar veckan som mycket följsam, ödmjuk ryttare med stort självförtroende. Hästarna har en stark tendens till att ge oss möjlighet att få känna känslor  av frihet, eufori, ödmjukhet och glädje

Vill du följa med?