+46732423444 info@istolt.se

Mental träning för ryttare.

I Sverige och övriga Norden finns nuförtiden en hel mängd med fina hästar som har kapacitet till att göra bra ifrån sig med en bra ryttare och på samma sätt finns det väldigt många lovande duktiga ryttare som kan uppnå mycket bra resultat i sin ridning. Detta är tack vare mycket bra avelsframsteg och att det blir fler och fler utbildade instruktörer  som arbetar  aktivt och utbudet  på olika  utbildningar har ökats enormt inom islandshäst världen senaste åren.

Jag brinner för att människor i allmänhet lyckats med det som de vill och längtar efter att göra och därför har jag kompletterad min ridlärare och hästutbildningar med  mental tränare utbildning. Detta gör att jag har möjlighet att hjälpa ryttare att uppnå sina mål i ridningen med en strukturerad mental träning som gör att vi kan på ett mycket lätt och enkelt sätt  uppnå våra mål

Vill du målmedvetet öka din kunskap och teknik inom islandshäst ridning ?

Vill du bli bra inridare?

Vill du bli av med din rädsla i ridningen?

Vill du bli proffessional tränare ?

Vill du vinna WM eller någon tävling?

Vill du bli bättre ryttare i allmänhet?

Om du känner igen dig eller har ett ja svar på de tidigare frågorna då är det verkligen dax för dig att ge dig själv chansen och låta din dröm bli verklighet med vetenskapliga testade verktyg

 

Den mentala träningen är process baserad under längre tid som ger dig det resultat som du önskar.

Denna kurs är 4 träffar under 10 månader. Varje träff är 1 hel dag där ryttare och häst arbetar tillsammans med mig samt  4 träffar på internet webb baserade lektioner vi jobba.

Mental träning är vetenskaplig beprövad träningsform som används inom idrotten t.ex och andra områden där individer vill uppnå en tydlig bestående förändring till det bättre.

Vi jobbar både med ditt självförtroende, självkänslan som ger dig mod att fortsätta att utveckla dig själv som ryttare och ditt personliga Jag.

OBS Mental träning är mycket bra kompliment till din befintliga träning eller lektions ridning och gör att din kommunikation med din instruktör kan bli ännu bättre än tidigare.

Upplägg:

I grupp: Här kommer jag till grupper som t.ex klubbar inackorderingsstallar eller ett sällskap som vill utvecklats tillsammans. Antal deltagare 8 till 10 personer

Individuellt: Om du vill vara helt själv och få hjälp med din egen utveckling då möts vi individuellt med din häst på en plats där vi kommer överens om och då lägger vi ett program för dig personligen och din häst.

 

Kontakta mig mina kontakt uppgifter finns här nedan för eller klicka här