+46732423444 info@istolt.se

Vilka är vi

Haffi Gislason

Haffi Gislason

VD, Ridlärare, Mental tränare, Ridcoach, Reseledare

Hej jag heter Haffi Gislason som driver Istölt AB. Jag kommer ursprungligen från Island men jag har bott i Svergie över 20 år och haft min hästverksamhet lika länge. Att rida en islandshäst är både mycket roligt och utvecklande på otroligt många fronter. Men det som jag huvudsakligen sysslar med är

Mental träning för ryttare med egen häst

Mental träning för människor

Ridresor till Island under sommarhalvåret.

Jag driver dessutom min verksamhet Glädjebanken som jobbar med glädjeinstallationer, livsvägledning och kurser i personlig utveckling

Marie Swanström

Marie Swanström

Tandläkare, Reseledare,

Jag heter Marie Swanström har fått Haffis förtroende att leda Istölts resor till Island. Jag har ett genuint hästintresse och har under de senaste 15 åren suttit i en dressyrsadel på mitt arabkorsnings sto. Efter de senaste årens resor med Haffi till Oddsstadir så finns nu även min första islandshäst i stallet.

 

Förutom hästar så brinner även jag för personlig utveckling. Hästarna ger oss fantastiska möjligheter att utvecklas, möta våra rädslor och växa som människor om vi är öppna för förändring.

 

Till vardags är jag tandläkare med speciellt intresse för behandling av tandvårdsrädda i alla åldrar och har som ledord ”Jag lagar inte tänder utan behandlar människor”. Att få möta människor i en väldigt sårbar situation och tillsammans arbeta oss till ett lyckande är en ynnest.