+46732423444 info@istolt.se

Omdöme från kunderna

Att rida med Istölt är ett lyckopiller som man kan leva på länge. Hästarna och gården där vi bodde var fantastiska. Vi kände oss väldigt väl omhändertagna. Att rida så många hästar under en vecka är både kul och utmanande. Den isländska naturen måste upplevas går inte att göra den rätta på foton. Vi kan varmt rekommendera en tur till Island med Haffi och Istölt. Vi har gjort tre resor med Istölt till Island och det kommer att bli fler.

Maria Stockhaus

”Första dagen grät jag av glädje och lycka när jag töltade fram i solen och naturen, hästarna, människorna så vackra”.

Zenita Strandänger

Att rida med Istölt är ett självklart val!

Island bjuder på både värme och kyla och till min stora glädje fann jag, tack vare Istölt, en familj, och en ledare i Haffi, som hyser en stor värme för oss gäster och för sina hästar. Det råder inte någon tvekan om att både människor och djur är älskade och respekterade och då gör det inte så mycket om det blåser kallt någon dag på hästryggen!

Att upplevelsen av lyhörda, töltsäkra hästar och oslagbara vyer kryddas av familjens goda hemlagade mat gör resan till en oförglömlig upplevelse och det är svårt för mig att rekommendera någon annan arrangör

Pernilla Cason

Ledarskaps coach och djurkommunikatör, Cason

Tack för att jag fick följa med på denna obeskrivliga tur. Hästar, landskap,maten, kunskap var helt underbart. Och du Haffi du har en helt enastående förmåga att få människor att må bra i din närvaro

Lisa Anderson Rhona

Att rida på både strand och i fjällen gav mig mersmak. Hästar, människor och hela upplägget på turen var helt fantastiskt. Jag kan gott rekommendera alla att rida med Haffi och Istölt på deras ridresor för att där finns det det kunskap, service och kvalitet för oss som rider Tack

Kerstin Oscarsson

Jag har ridit 11 gånger på Island på olika arrangörer. Istölt, Haffi och Oddir är de allra bästa som finns. De har otroligt mycket hästkunskap och har en helt enastående att ta hand om människor. Jag vill varmt rekommendera alla att resa med dem.

Sofia Almén

Jag uppskattade gästfriheten – att få bo tillsammans med familjen på gården, äta tillsammans med dem.
Jag uppskattade maten – Guggas och hennes stab gjorde en fantastisk insats för att vi ska få uppleva den isländska matkulturen (som har hälsosammast matvanor i världen enligt BBCs dokumentär “Världens bästa diet”).
Jag uppskattade listan som Oddur satte ihop för att vi skulle få testa olika hästar utifrån våra olika förutsättningar. Det ligger både jobb och omtanke bakom.
Jag uppskattade ridvägarna – framförallt att rida på havets botten under ebb – än mer än vad jag kunde föreställa mig. Jag hade från början höga förväntningar men de överträffades vida! Det är omöjligt att förmedla vidare – naturen, glädjen, tacksamheten måste upplevas!
Clinicen var uppskattad – gärna mer teori.
Att jag uppskattade hästarna är underförstått

Therse Sonehag