+46732423444 info@istolt.se

Vilka är vi

Haffi Gislason

Haffi Gislason

VD

Hej jag heter Haffi Gislason som driver Istölt AB. Jag kommer ursprungligen från Island men jag har bott i Svergie över 20 år och haft min hästverksamhet lika länge. Att rida en islandshäst är både mycket roligt och utvecklande på otroligt många fronter. Men det som jag huvudsakligen sysslar med är

Mental träning för ryttare med egen häst

Mental träning för människor

Ridresor till Island under sommarhalvåret.

Jag driver dessutom min verksamhet Glädjebanken som jobbar med glädjeinstallationer, livsvägledning och kurser i personlig utveckling

Kristina Olofsdotter

Kristina Olofsdotter

Vice VD kassör, organisatör

Jag heter Krisitina Olofsdotter och jag är ekonomi ansvarig hos Istölt. Jag har egen häst och rider på fritiden

Gudbrandur Erlingsson

Gudbrandur Erlingsson

Reseledare, organisatör, komiker

Jag heter Gudbrandur Erlingsson men kallas oftast för Baddi.

Jag är född och uppvuxen med islandshästar och har haft hästar i min egendom till och från under hela min livstid.

Jag är bosatt sedan 1996 i Sverige.

I min huvudsysselsättning är jag chef inom skogsindustrin men i botten är jag snickare

Jag har jobbat i hop med Haffi sedan vi var barn och vi har gjort mycket roliga saker tillsammans.

Andri Gislason

Andri Gislason

Reseledare, Hovslagare

Andri är född och uppvuxen med islandshästar. Andri arbetar dagligen som hovslagare och driver egen smedja Holvarbosmedjan i Uppland där hästägare kommer med sina hästar till skoning. Andri

Katha Mausolf

Katha Mausolf

Reseledare, Ridlärare, Inridare, Biolog ,forskare

Jag heter Katha och är född och uppvuxen  i norra Tyskland. Jag har haft islandshästar i mer än 20 år. Utbildad som professionell hästtränare och ridinstruktör och jag arbetar mycket med att skapa en harmoni mellan hästar och ryttaren Jag undervisar dessutom  och dressyr på hög nivå. Jag är en ganska ny medlem i Icetölt-Teamet, Jag har en uppgift att vara allt i allo på desssa ridresor och vara en i teamet I mitt andra jobb är jag skogsekolog och forskare och arbetar med bevarande av biologisk mångfald och naturskydd inom skogsbruket.